Home
Merken
Service
Gratis Info
Over ons
Contact
HiFi voor Fijnproevers (stereo & surround)
432EVO | Focal | JL Audio | JM Reynaud | Luxman | Lyngdorf | Musical Fidelity | North Star | Onkyo | Piega | Quad | Sonus Faber | Supra | Thorens | ...
Klanten in de WOLKEN
Hifi/muziek-NIEUWS
AUDIOSHOWS
Slimme KOOPJES
Mooie OKKAZIES
Sitemap
Klanten in de WOLKEN

| Wat zeggen onze klanten na hun aankoop?


Jan Provoost schreef:

"Ik was één van de eerste klanten van Peter. Ik was op zoek naar een kwalitatief hoogstaand én hoorbaar audio-systeem. Je kent dat wel: passief volgen en uitkijken naar opportuniteiten. Het moeilijke in de high-end is het bos door de bomen te zien. Winkels verkopen merken. Liefst deze met de hoogste marge en zijn bevooroordeeld.  Een zeer onbevangen ontmoeting met Peter op een beurs in Brugge leerde me dat er wel mensen zijn die het bos door de bomen zien, weten wat hoorbare kwaliteit is én service voor de klant zeer hoog in het vaandel dragen.
Ik ben gevallen voor de kennis en kunde van Peter , de open
mind instelling: géén moeite is teveel om een systeem te presenteren en te laten horen in je eigen woonkamer, zodat je het zelf kunt ervaren. Ik had er meteen alle vertrouwen in en ben ook bereid voor eerlijke service te betalen. Een goede architect betaalt zich zelf altijd terug. Dat is wat peter doet: opzetten van een audio-systeem, aangepast aan je leefruimte en levensstijl. Dit was het begin van een lange termijn relatie en na de zeer geslaagde Lyngdorf-roomperfect installatie , ben ik nu toe aan de digitale streamerapplicatie. Ik wil elke zoekende klant zonder aarzelen de gegevens van Peter doorgeven. Wie gaat voor kennis én service én echte meerwaarde zit bij Peter aan het goede adres. Ik ben een heel gelukkige klant, dat wil ik alvast meegeven."

Ronan De Bergé schreef:

"Tijdens een audioshow in Edegem in 2009 heb ik Peter en zijn echtgenote leren kennen. Er werd nadien een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende demonstratie. Ik had interesse in de 2 + 2 opstelling van Lyngdorf maar het kostenplaatje was me te hoog om mijn wensdroom in één keer uit te voeren. Ik heb toen meteen de Lyngdorf TDAI2200 met roomperfect, de Lyngdorf CD1 en de nodige kabels besteld. Een week later werd alles geleverd, geplaatst en afgeregeld. Een jaar later heb ik dan de Lyngdorf BW-1 wallspeakers, de Lyngdorf eindversterker, twee Adam frontspeakers, speakerkabels, interlinks en stroomkabels besteld. Opnieuw moest geïnstalleerd worden en moestroomperfect afgeregeld worden. Het resultaat was voor mij fantastisch. Maar enkele weken later liet mijn regelversterker Lyngdorf TDAI2200 het afweten. Hij vertikte het om het door mij aangeduide kanaal af te spelen en begon op de duur telkens naar een ander kanaal over te springen. Na contact met Peter werd mijn regelversterker naar de fabriek teruggestuurd. Het mooie was wel dat ik Peter zijn eigen Lyngdorf regelversterker in bruikleen kreeg zolang de herstelling duurde. Van een goede service gesproken! Wanneer ik in de toekomst nog apparatuur nodig heb zal dat natuurlijk via Audio Perfect zijn. Ondertussen blijf ik genieten van mijn muziekinstallatie."

Philippe Van Houtte schreef:

"Schitterende uitleg en service, perfecte behandeling dus meer kan men niet verlangen wat bij Peter zeker gebeurt, dus een aanrader als je hifi toestellen nodige hebt !!!"

Marnix Dhondt schreef:

"Bij audioperfect word je heel goed begeleid naar het zoeken van het juiste hifi produkt die het best past bij je luisterruimte (zelfs met een bezoek thuis zonder koopverplichting). Ook is de keuze van merken meer dan goed en dit voor ieders budget.
Na het luisteren naar een set die audioperfect mij had aangeraden was ik meteen verkocht over de muzikale kwaliteiten van de 2plus2 opstelling. Heb direct een bestelling gedaan en nadien werd alles thuisgebracht en ook aangesloten. Wat een service zeg!!!
Mijn hifi set is: voor en eindversterker LYNGDORF met roomperfect, aktieve luidsprekers ADAM artist 6, 2 wallwoofers LYNGDORF (oudere cd speler Marantz behouden).
Met deze set is muziek beluisteren echt genieten. Proficiat aan audioperfect."

Johan Verbraecken schreef:

"Je hebt muziek en muziek. Je hebt muziek zoals het in de winkels klinkt en je hebt muziek zoals het bij Peter klinkt. Ik had al heel wat goeie dingen gehoord, maar wat ik bij Peter hoorde was nieuw, voller, dieper, rijker kortom het beste wat ik ooit al gehoord had. Voor elk budget heb je al iets interessant. Toen Peter langskwam voor een demo kon ik alleen verbeteren qua CD speler (North Star Design) en versterker (Lyngdorf room perfect). Mijn luidsprekers waren ok (Wharfdale) zodat ik met een minimum investering uit de voeten was. Na het instellen van de room perfect hoorde je nog verschil met voorheen. Alleen spijtig dat je met zo'n goed materiaal moet vaststellen dat veel cedees slecht opgenomen zijn. Maar de goede opnames die springen er zo uit.
Bedankt Peter voor het luistergenot."

Dirk Alfvoet schreef:

"Na het horen van het effect van de Lyngdorf RP1 tijdens een show in hotel 'Leonardo', een demonstratie bij mij thuis aangevraagd. Een weekje later kwam Peter langs. Het resultaat was meer dan bevredigend.
Echter bleven mijn speakers "Canton Vento 890DC" de zwakke schakel in de keten. De RP1 kan veel, doch hij kan niet van een "VW kever" een "Porche Carrera" maken, om het zo maar uit te drukken. Ik had reeds op meerdere beurzen en shows de Adam Classic Column MK II gehoord, was overtuigd en zou tot aankoop over gaan. Eerst nog eens bij Peter thuis gaan beluisteren. Daar stond tevens een set "Lyngdorf MH1 MKII". Dan maar direct een vergelijkende test gedaan. Groot was mijn verbazing toen de sound van de Adams toch niet echt mijn smaak bleek te zijn, maar dat daarentegen de Lyngdorf's fantastisch speelden. Enkele dagen later de Lyngdorf's bij mij thuis afgezet. Na het beluisteren thuis was ik volledig overtuigd, dit kon niet beter. Toch wel. De RP1 erbij gehaald en 'uitstekend' werd 'perfectie'. Sindsdien is er, op luistergebied, een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Dit alles door de mogelijkheid om niet alleen op een show (of een winkelluisterruimte) maar tevens bij Peter en bij jezelf thuis alles rustig te beluisteren. Daarenboven is er steeds de goede (doch nooit opdringerige) raad van Peter. Ik kijk uit naar verdere samenwerking in deze mooie hobby."

Tony Eysselinckx schreef:

"Na omzwervingen ben ik bij Peter terecht gekomen: een ware openbaring; gefundeerde uitleg en advies.  Ik speel met een Vincent klasseA versterker en Meridian cd speler, gezien mijn budget stelde hij oa JM Reynaud speakers voor, bij hem beluisterd op Musical Fidelity, het was dit geluid dat ik al jaren zocht: detail, vol maar zacht en op kleine volume kunnen spelen belangrijk als je op een apppartement woont. Zelfs minder goede cd's klinken via deze luidsprekers toch nog beter.
Als ik nog apparatuur nodig heb zal dit zeker via Audio Perfect zijn: je wordt als muziekliefhebber ontvangen, maar ook als mens, waarvoor dank!!"

Hugo Demol schreef:

"Dag Muziekliefhebber,
Roomperfect heeft mij gered!
Ik ben in 2009 verhuisd van een huis in de stad met een heel ruime zitplaats die ook dienst deed als luisterruimte en zeer goed klonk naar een nieuwgebouwd droomhuis aan de rand van de stad met een speciaal voor muziek ingerichte ruime kamer.
Mijn installatie bestaat hoofdzakelijk uit Linn-componenten, behalve de luidsprekers: Audiostatic ES100.
Toch geen rommel dacht ik zo, maar...
Mijn teleurstelling was groot toen ik begon te luisteren naar mijn installatie in de nieuwe omgeving. Het werd meteen duidelijk dat akoestiek vreselijk belangrijk is en dat het niettegenstaande alle genomen voorzorgen enorm kan tegenslaan.
Na een hele tijd schuiven en herinrichten ben ik beginnen zoeken naar hulpmiddelen om de akoestiek te verbeteren, tot en met verplaatsbare geluidsabsorberende panelen (niet goedkoop!) om echo's en galm op te vangen. Maar het bleef slechter dan ik voordien gewoon was. Het was altijd teveel of te weinig. Ik kreeg het maar niet goed.
Vooral het soms schrille geluid van een nochtans zachtaardige houten barokke dwarsfluit kon me op bepaalde toonhoogtes geweldig irriteren. Met piano had ik in de hoge tonen soms gelijkaardige ervaringen, het was alsof er op bepaalde momenten staande golven in mijn oren stonden, heel vermoeiend!
Het zat niet goed.
Met de moed der wanhoop en een niet te onderschatten dosis argwaan heb ik me gewaagd aan een thuisdemonstratie van de Lyngdorf RP-1 en geloof het of niet maar binnen de kortste keren zat alles op zijn plaats, het klonk hemels, in balans, juist, aangenaam, kortom een droom!
Ik ben sinds november 2010 de gelukkige bezitter van een RoomPerfect RP-1. Ik geniet nu nog alle dagen van mijn audio-installatie en kan iedereen die akoestisch in de knoop zit aanraden geen zotte kosten te doen of te prutsen met eierkartons of ander fraais en ruzie te krijgen met mevrouw maar een demo te vragen met de RoomPerfect, negen kansen op tien is dit de oplossing.
IK dank bij deze mijn kameraad Marc De Rycke die me op het goede spoor bracht en Peter Neirinck die met een professionele en doortastende aanpak mijn muzikaal leven weer de juiste kleur gaf."

Martin Pollefeyt schreef:

"Als muziekliefhebber en audiofreak heb ik mijn muziekinstallatie stapsgewijze opgebouwd en verbeterd. Mijn motto is daarbij altijd geweest: 'als het niet beter klinkt, hoeft het niet'. Door de jaren heen zijn meerdere merken waaronder B&W, Monitor Audio, PMC, Kenwood, Denon, Dual, Musical Fidelity, ... de revue gepasseerd. Een tijdje terug ben ik van PMC OB1's overgeschakeld op PMC PB1i's. Na meer dan 10 jaar van een Musical Fidelity A3/CD3-combinatie te hebben genoten, vond ik dat de PMC PB1i's met een wat zwaardere versterker beter tot hun recht zouden komen. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar producten met een m.i. uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De verdeler waar ik indertijd mijn Musical Fidelity-combo heb gekocht, voert dit merk niet meer daar hij zich minder en minder toelegt op Hi-Fi. Dus ging ik op zoek naar een verdeler van Musical Fidelity in West-Vlaanderen en kwam zo bij Peter terecht. Reeds bij het eerste contact (telefoon)had ik een goed gevoel in de zin van 'deze gedreven dealer gaat vooral op zoek naar kwaliteit'. Mijn interesse ging vooral uit naar een hybride Italiaanse versterker (andere verdeler) en de Musical Fidelity M6i. Peter stelde voor om ook eens de Lyngdorf TDAi 2200 met geintegreerde 'Room Perfect'-correctie in de test op te nemen. Zo gezegd zo gedaan en er werd bij mij thuis een vergelijkende test georganiseerd. Alles verliep in een gezellige ongedwongen sfeer. Nadat Peter de akoestiek van mijn luisterruimte nauwgezet had opgemeten, stelde de 'Room Perfect'-applicatie een minimale correctie voor, wat betekent dat de ruimte zich akoestisch heel neutraal gedraagt. Na een uitgebreide luistertest, had ik een lichte voorkeur voor de MuFi M6i, die vooral in het laag een wat beter fundament neerzette dan mijn MuFi A3. De Lyngdorf klonk heel mooi, maar naar mijn gevoel iets te klinisch/analytisch. Uiteindelijk werd het de MuFi M6i. Recent heb ik ook een MuFi V-LPS II phono-voorverserker + V-PSU II voeding aangeschaft na een uitgebreide luistertest versus de MuFi A3 geintegreerde voorversterker. Opnieuw was het voor Peter geen enkel probleem om deze - relatief goedkope - producten even thuis te testen.
Na zijn laatste HiFi-show was ik onder de indruk van de professionele aanpak van het gebeuren. Daar heb ik voor het eerst de J-M Reynaud transmissielijnluidprekers (type Orfeo Supreme) gehoord. Een schitterend product met een zeer gedetailleerd, neutraal en rustig klankbeeld. Kortom, deze producten zijn top. Hierbij wens ik Peter nog veel plezier en succes met de zaak en als je naar de betere Hi-Fi zoekt, even langsgaan bij AudioP(eter)."

Martin De Reijer schreef:

"Ik had een probleem met de verbindingen tussen de pre-out van mijn Marantz A/V receiver SR-5003 naar mijn Musical Fidelity A5 om deze laatste als versterker van de frontkanalen in een 7.1 te plaatsen. Probleem was geen geluid uit mijn frontspeakers via mijn A5.
Peter gaf mij direct de juiste oplossing voor mijn probleem. Wat bleek nu, ik moest de pre-out van de Marantz Sr-5003 verbinden met de HT-ingang (hometheater direct) van de A5. Peter kent natuurlijk de A5 omdat hij dit merk ook verdeelt! Je ziet wat een eenvoudig mailtje aan een dealer doet, die de passie begrijpt van de audiofiel. Nu draait mijn set perfect in 7.1 en ben Peter zeer dankbaar voor zijn correcte informatie.
Ik woon wel in de regio Antwerpen( de stad) maar zal zeker overwegen bij een nieuwe aankoop om zijn zaak te gaan bekijken en eventueel met een aankoop buiten gaan richting Antwerpen. Nogmaals bedankt om mij te helpen."

Ludo Marcelis schreef:

"Na maanden zwoegen mijn volledige CD-verzameling in iTunes overgezet, apple lossless formaat. Maar nu nog een superieure DAC converter die de B&W 802's Diamond tot hun recht laat komen.... De Perfectwawe DAC van PS Audio die ik via Peter leerde kennen doet dit schitterend... een aanrader."

Ronny Plovie schreef:

"Het was een moeilijke bevalling. Na demo's met Bose, uitleg die absoluut niet bevredigde bij een gekend audioverkoper in Brugge kwamen we bij Peter terecht. Na rijp beraad viel de keuze op de combinatie Lyngdorf/Adam Artist en North Star SACD. Fijn. Nog even verlangend uitzien. Adam wilde niet echt meewerken en verdaagde de levertijd uiteindelijk met ruim een jaar. Dan maar de knoop doorgehakt en voor de Compact-reeks gekozen. Korte tijd nadien werd alles geleverd, het klonk onmiddellijk goed maar Peter wilde het boekje volgen en alles afstellen zoals het hoorde. Mijn ongetrainde oren hoorden wel een verschil maar enorm was dat niet. De eerste bezoekers reageerden ook niet zoals ik gedacht had. Kan je niet wat meer bas...., hoe zo dat gaat niet.... maar hoe langer ze bleven zitten hoe beter ze het geluid bleken te vinden. De breedte van het geluid vanuit de verre Lyngdorf woofers, het detail van de Adams ('je speelt wel luid hé', hoewel als we in de keuken staan horen we bijna niets). Ondertussen ruim een half jaar verder en de Adams zijn al een beetje opgewarmd. Bij het luisteren knettert het soms nog in mijn oren omdat zoveel verschillende geluiden afzonderlijk hoorbaar zijn. Zijn we tevreden? Wat dacht je, ondertussen is ons tv-aanbod bijna geslonken tot het huis van vertrouwen maar vriend telenet heeft ons een aanbod gedaan en sindsdien klinkt Roberto Alagna ook op TV al een beetje meer als in de concertzaal met de hulp van Lyngdorf en Adam. Nog dromen? Natuurlijk. Misschien win ik ooit een Bongobon voor een Steinway-variant????
Dag Peter, elke dag opnieuw bedankt.  Ronny en Vera."

Kevin Verzele schreef:
 
"Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor de super service en het concert!
De Apertura's beginnen inmiddels ingespeeld te geraken en wat klinken ze prachtig.
Het is werkelijk wat ik zocht in een luidspreker. Op luidsprekers van dit niveau is het niet zozeer welke klinkt beter, maar welke doet jou het meeste de muziek beleven. De Apertura doet me kippevel krijgen en ik kan bijna niet meer stoppen met luisteren. Het hoog is gedetailleerd maar totaal niet vermoeiend, het midden is vol van emotie."

P.C. uit Edingen schreef:

"Deskundig en efficient advies van een gedreven kwaliteitszoeker zonder ooglappen. Een "freak" die eerst je doel analyseert en je dan met respect begeleidt tot waar je zelf wil gaan.
Blijkbaar onafhankelijk van invoerders die wel eens een merk pushen waarvan jezelf maar half overtuigd bent ("bij luidspreker X hoort versterker Y, ik kan je niets beter aanraden"). Een open relatie, van woord.
Je moet daartoe wel bereid zijn in een living te stappen met een beperkt aantal zichtbare toestellen ipv even langs te lopen in een winkel met een op het eerste zicht oogverblindende uitstalling."

Marc De Rycke schreef:

 “Van het eerste bezoek aan de beurs ‘Beeld & Geluid Brugge 2007’ was me reeds de professionele aanpak, de gedrevenheid en gedegen kennis van Peter bijgebleven. Het maakte voor mij de beurs de moeite waard. 
Een tweede bezoek aan ‘Beeld & Geluid’ (Gent 2008) werd me fataal.  Peter presenteerde nu de RoomPerfect RP-1 module van Lyngdorf, die reeds het jaar daarvoor mijn interesse gewekt had.
Het demonstratieaanvraagformulier ingevuld en dan maar afwachten. Een afspraak volgde zeer vlug.
Op mijn vraag had Peter ook de Lyngdorf BW-1 speakers meegebracht. Op Peters aanraden werd een 2+2 systeem opgezet (gelukkig had ik 4 monoblokken ter beschikking). Na zorgvuldig opstellen van de apparatuur, nog wat schuiven met luidsprekers en het instellen van de RoomPerfect RP-1 werd er geluisterd. Het werd voor mij een openbaring: ik luister al 15 jaar naar electrostaten en had niet verwacht dat deze aanvulling (RP-1 en BW-1) zo een groot effect zouden hebben op mijn geluidservaring. Het gevreesde ‘kastgeluid’ bleef uit want de BW-1's sloten perfect aan bij de zo eigen klank aan electrostaten.
Ik was verkocht: RP-1 en 2 BW-1's werden gekocht. Een week later werd er geleverd en alles werd terug vakkundig geplaatst zoals bij de demonstratie. Tijd speelde geen rol want zelfs het middagmaal werd overgeslagen.
De wereld werd opeens terug een beetje ‘audioperfect’er.”

Piet Nuytten schreef:

“Bij een zeer vriendelijke persoonlijke luistersessie bij u thuis was ik verkocht na het beluisteren van de MH-1 speakers van Lyngdorf. De klank was indrukwekkend en de prijs was tijdelijk interessanter. Na enkele weken ongeduldig wachten ben je deze bij mij thuis met veel zorg komen installeren. Bij de eerste beluistering van deze prachtig afgewerkte speakers in combinatie met de onvolprezen LFD-versterker waren we reeds onder de indruk en dat ben ik nog steeds. Ik ben heel tevreden over deze speakers en over de service door u geleverd.”

Harald Larsen schreef:

“(...) De installatie van het volledige systeem, de kalibratie van de RoomPerfect via de microfoon, positionering van de luidsprekers enz.. heeft Peter allemaal zelf gedaan zonder extra kosten! Wat een service voor de klant, want dit nam vele uren in beslag ! (...) Als ik de installatie nu beluister zonder Roomperfect klinkt het bijna ‘gewoon’, zij het wel uiterst gedetailleerd. Maar met de RoomPerfect ingeschakeld wordt de klank echt naar een merkelijk hoger niveau getild: de muziek is veel ruimtelijker en luchtiger, tegelijk hebben zangers en instrumentalisten meer ‘body’ en klinken neutraler en realistischer. Ook de basweergave is hoorbaar beter.
(...) Dergelijke perfecte, vriendelijke en zeer persoonlijke service is vandaag de dag moeilijk te vinden. Daarom alle lof en dank aan Peter, die geen moeite heeft gespaard om ons op de juiste weg te helpen bij de samenstelling van een werkelijk uitmuntend klinkende high-end set. (...)"

Patrick Van de Perre schreef:

“Ik mag zeggen dat ik weinig mensen in de audiobranche ken zoals jij, die hun klanten op een eerlijke manier informeren en vooral niets opdringen (vooral dat laatste is soms ronduit storend).
Kwaliteit moet inderdaad geen fortuinen kosten maar het is wel eerlijker als je de mensen er bij vertelt (en vooral laat horen) wat ze krijgen voor meer geld.  Spijtig genoeg is de highendwereld vergeven van mensen die enkel willen opscheppen over de "merken" die ze in huis hebben.   Je kan het een beetje vergelijken met het kopen van auto's.  Het moet niet goed zijn, als het maar ‘bekend’  is.
Ik ben een blij man met mijn Lyngdorf spullen.  Die BW-1 basspeakers zijn werkelijk subliem en de wijze waarop de digitale Lyngdorf-versterkers het geheel van Final electrostaten en de BW-1 speakers tot één geheel laten klinken is gewoon prachtig.  Zonder de Roomperfectmodule in de TDA2200 zou het in mijn betonnen bureau absoluut niet lukken om een deftig geluid te krijgen.
Mensen denken dikwijls dat het poepsimpel is, sleuren  2 versterkers bij elkaar en knopen die aan hun luidsprekers  in bi-amping. Het resultaat is (zoals ik onlangs mocht ervaren bij een vriend van mij) meestal rampzalig.  De manier hoe de lyngdorfs het doen is één van de weinige goeie.
Wat Roomperfect doet voor akoestiek is gewoon niet te geloven. Ik heb vorige week nog een luisterruimte gezien volgepakt met allerlei resonatoren op ramen, muren e.d.  Ik zeg niet dat het slecht is maar alles bij elkaar kost het een veelvoud van een Roomperfect-module en zijn sommige basabsorbers zo groot dat er veel kans is dat je vrouw je met audio spullen en al op straat zet.
En om voor eens en altijd een fabel uit de wereld te helpen... Lyngdorf digitale versterkers klinken niet kil.  Mensen die deze onzin uitkramen doen dit meestal omdat ze het hebben van horen zeggen terwijl ze nog nooit zo'n versterker gehoord hebben.  Ik heb bij mij de test gedaan en een Muscial Fidelity versterker in de plaats van de Lyngdorf gezet en de Lyngdorf klinkt hoegenaamd niet killer of warmer dan een Musical Fidelity (die trouwens de naam hebben van zeer neutraal te zijn)."
 
Mon Celis schreef:
 
"Ik was reeds geruime tijd op zoek naar een stereoset van een betere kwaliteit dan ik gewoon was...
Ik had goede contacten met een winkel in Leuven en op een detail na was er zo goed als een koop gesloten... maar de man kon naar mijn inziens toch niet die dingen leveren waar ik naar op zoek was.  Hij wou me eigenlijk een bepaald Japans merk slijten waarvan ik weer het gevoel had dat het reeds voorbijgestreefd was!
En toen was er dat salon voor audiofielen in Edegem... In de eerste kamer waar ik binnenstap word ik al snel overvallen met de vraag of ik de bestelling wil plaatsen bij zijn echtgenote en de bon wil ondertekenen...!  Blijkt dat Peter zich van klant vergist had... maar in diezelfde ruimte stond wel de apparatuur die ik reeds in Leuven een keertje gehoord had...  Ik maak met Peter verder contact achteraf en wordt bij hem op bezoek uitgenodigd om de nodige vergelijkingen te kunnen doen tussen de verschillende mogelijke sets versterkers en boxen...  Peter en Isabelle spaarden tijd noch moeite om me te laten luisteren naar de verschillende mogelijkheden.  Ik heb daar dan ... de bon ondertekend.  De korting die ik in Leuven zou gekregen hebben liet ik er achter, maar die service die ik als een meerwaarde erbij kreeg, was onbetaalbaar.
Bij de aflevering van de toestellen bleek dat er een verschil was in de kleur van de displays “en het is juist bij zo'n moeilijke leverancier”, vertelde Peter erbij... Ik had dan een wat minder enthousiast gevoel.
Een paar weken later staat Peter echter fier met een nieuw toestel met dezelfde displaykleur bij mij... hij kreeg het toch voor mekaar!
Besluit: het is niet altijd beter goedkoop te kopen, maar ook eens naar de service te kijken waarop je mogelijk kan rekenen!!!"

Luc Sonck schreef:

Het fijne met Peter is de instelling ‘niets moet’ en ‘probeer eerst gerust zelf’. Voeg daarbij een ‘open mind’ die respecteert dat niet alles wat je koopt van bij hem komt en je bent vertrokken voor een langetermijnsamenwerking.
Mijn geval is er een zoals bij velen vermoed ik. Stapje voor stapje puzzelen en opwaarderen.  Nadat ik rond de jaarwisseling luidsprekers en versterkers vervangen heb ben ik samen met Peter de stroomvoorziening gaan optimaliseren. Indachtig het motto ‘try before you buy’ stelde hij een wel heel ruim pakket samen: stroomfilters en een rist diverse kabels van Supra en PS Audio. Dat is uiteindelijk uitgemond in een PS Audio Power Plant Premier en wat PS Audio stroomkabels.  Samen met de stroomkabels had ik ook nog enkele XLR-kabels ter vergelijking. Het moet gezegd dat je dergelijke service niet in elke winkel krijgt.
(...) In deze 21e eeuw kan je behoorlijk wat informatie via Internet en andere kanalen opvissen. Al dan niet gekleurd en al dan niet relevant. Toch blijft de factor persoonlijk advies voor mij een dermate meerwaarde hebben dat aankopen via bijvoorbeeld Internet niet eens aan de orde is, zelfs al is dat laatste op korte termijn misschien wat prijsgunstiger.
Winkel. Tjah, Peter heeft er geen. En eigenlijk is dat niet eens een nadeel eens je weet wat je te wachten staat. Iedereen beseft best dat een winkelverkoper eerst de aanwezige voorraad aan de man/vrouw moet brengen. Wanneer die voorraad eerder klein is levert dat meer perspectieven voor een beter eindresultaat. En daar gaat het per slot van rekening toch om."


Bent u klant van ons en wilt u ook een eitje kwijt?  E-mail uw ervaring naar peter@audioperfect.be.


HomeMerkenServiceGratis InfoOver onsContact